Aalborg Academy of Science
Kansas State University

aalborgaos topbanner

Aalborg Academy of Science

Aalborg Academy of Science, blev grundlagt år 2003. Aalborg Academy of Science fik sit anerkendelse certifikat fra Kansas State University i henhold til dokumenteret underskrevet aftale mellem begge institutioner, og er godkendt som en akademisk uddannelse institut i henhold til aftalen mellem Kansas State University, og Aalborg Academy of Science. Akademiet er også en uafhængig bemyndiget repræsentant, til Kansas State University, i Europa og Mellemøsten, samt resten af verden.

Aalborg Academy of Science, forholder sig til det amerikanske studie system der går ind for time læsning system, da der er en aftale mellem Aalborg Academy of Science, og Kansas State University (K-State) i hvad der vedrør studie programmet. Undervisning i akademiet består af 15 afdelinger, i forskellige videnskabsretninger. For eksempel, (Jura, Samfundsfag, Statskundeskab, Økonomi og Administration, sprog kundeskab, medie kundeskab, Kunst, Turisme og Administration, Medicin Videnskab). Akademiet er anerkendt i USA, som en privat uddannelsesinstitution der tilbyder uddannelser på universitetsniveau, med diplomer udstedt og bekræftet af Kansas State University og Aalborg Academy of Science i Danmark.
Besøg vores side på facebook, https://www.facebook.com/aaosdk/

Akademiet er registreret officielt, i det Danske Skattesystem, under CVR Nr. 29 09 47 48.

Akademiet indeholder 2 bygninger, den første bygning er hoved kontoret hvor den administrerende direktør for akademiet har sit afdeling, og administrationen samt lære gruppen, og rådgiverne. Den anden bygning, indeholder studie lokalerne for eleverne. Akademiet udsteder diplomer, i følgende grad: Bachelor, Master, Ph.d. i det overnævnte fag.

Den Administrerende Direktør for Akademiet er Prof. Dr. Talal Al-Nadawy, og han samarbejder med en gruppe af danske og arabiske faglige rådgivere, samt en lære Staff der består af
(Danske – Amerikanske & Arabiske) Professorer. Akademiet tager imod alle elever, så længe de opfylder optagelseskravene.

Studie systemet i Akademiet er opdelt i 2 dele, den første del er klasse undervisning, og den anden del er online undervisning. Diplomerne som udstedes til eleverne bliver stemplet og bekræftet i for gyldighed af Kansas State University.

Aktuelt

Aalborg Academy of Science

Kansas State University
Silovej 8, 2 sal
9900 Frederikshavn, Denmark
CVR Nr. 29 09 47 48
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bankinformation

Reg Nr. 3409
Konto Nr. 11 64 07 61
Swift Kode: DABADKKK
Aalborg Academy of Science
Bank: Danske Bank

Klasseværelse

Tilgå det virtuelle klasselokale via linket nedenfor.

Klasseværelse

Kommunikation